Belépési csomagok ajándékkal

Csatlakozz a doTERRA Világához a Csapatommal!

Fedezd fel a doTERRA Wellness útját és szerezz egy ajándékot!

Amikor csatlakozol hozzánk, nem csak a doTERRA természetes gyógyerejét hozod el otthonodba, hanem most egy különleges ajándékban is részesülsz! Regisztrálj most, válaszd ki a neked legmegfelelőbb kezdőcsomagot, és indulj az utazásod a tisztább, egészségesebb élet felé.

Mit Kapsz?

  • Exkluzív Belépési Ajánlat: Regisztráld magad és vásárolj meg bármilyen kezdőcsomagot, és mi egy doTERRA Introductory Kit-et küldünk Neked ajándékba! Ebben a kitben megtalálod azokat az alapvető esszenciális olajokat, amelyekkel elkezdheted felfedezni a doTERRA világát.
  • Személyes Támogatás: Dudinszky Fanni és a csapat személyes támogatást nyújt, hogy a legtöbbet hozhasd ki új wellness útitervedből.

Miért most?

  • Egyedülálló termékek: A doTERRA termékei világszerte elismertek tisztaságuk és hatékonyságuk miatt.
  • Közösség: Csatlakozz egy támogató közösséghez, ahol mindenki azonos célokat követ és segít egymásnak az egészségesebb életmód elérésében.
  • Rugalmas lehetőségek: Akár csak a termékeket szeretnéd élvezni, akár a doTERRA üzleti lehetőségét kihasználni, nálunk megtalálod a helyed.

Hogyan csatlakozz?

  1. Regisztrálj: Töltsd ki a regisztrációs űrlapot weboldalunkon.
  2. Válassz kezdőcsomagot: Böngéssz a különböző kezdőcsomagok között és találd meg, ami a leginkább illik az igényeidhez.
  3. Élvezd az ajándékodat: Miután a regisztrációdat és a kezdőcsomag vásárlásodat követően elpostázzuk neked az Introductory Kit-et.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy wellness utad egy különleges ajándékkal kezdődjön!

doTERRA kezdőcsomagok ingyenes tagsággal

A doTERRA nagykereskedelmi tagjaként különböző kezdőcsomagok közül választhatsz az igényeidnek megfelelően. Nincs tagsági díj, amikor Wellness Vásárlóként vagy Wellness Tanácsadóként regisztrálsz!

doTERRA Gyermekbarát olajválogatás csomag

Fedezd fel az esszenciális olajok egyedi kollekcióját, amely kifejezetten a gyermekek különleges igényeire lett szabva!

doTERRA Otthoni szükségletek csomag

A doTERRA Otthoni Szükségletek csomag minden alapvető terméket tartalmaz, amire egy egészségtudatos háztartásnak szüksége lehet. 

doTERRA Természetes megoldások csomag

Minden, amire szüksége lehet, hogy a hétköznapi szükségletekre természetes megoldásokat találhasson és oszthasson meg másokkal. 

doTERRA Business Leader Üzletvezetői csomag

A csomag mindent tartalmaz, amire egy új üzleti vezetőnek szüksége lehet ahhoz, hogy kipróbálja és megossza másokkal a doTERRA termékeit. 

doTERRA Family Essentials Enrolment csomag

A doTERRA Family Essentials Családi alapcsomagja 10 különböző esszenciális olajat és keveréket foglal magában...

doTERRA Tisztító és visszaállító csomag 

A hatékony csomagban megtalálhatók az élethosszig tartó jó közérzetet támogató, nélkülözhetetlen darabok.     

doTERRA Természetes megoldások vegán csomag

Találjon rá a mindennapokban felmerülő szükségletek természetes megoldásaira és ossza meg ezeket másokkal is. Vegán LLV-t tartalmaz.

doTERRA Business Leader Üzletvezetői vegán csomag

A csomag mindent tartalmaz, amire egy új üzleti vezetőnek szüksége lehet ahhoz, hogy kipróbálja és megossza másokkal. Vegán doTERRA LLV-vel.  

doTERRA AromaTouch csomag párologtatóval

Válaszd ezt a csomagot és fedezd fel az esszenciális olajok széles skáláját, amit az AromaTouch technikához is használhatsz!

doTERRA Tisztító és visszaállító vegán csomag

A hatékony csomagban megtalálhatók az élethosszig tartó jó közérzetet támogató, vegánbarát nélkülözhetetlen darabok. 

doTERRA Esszenciális olajok kollekciója csomag

Ez a csomag tartalmazza szinte az összes, doTERRA által értékesített olajat és ezen felül néhány válogatott terméket is, amelyeket kipróbálhat.