Miért a doTERRA?

Tiszta esszenciális olajok

Amikor azon tűnődsz, hol vásárolj esszenciális olajokat, nem kell messzire menned.

Viszont légy óvatos, hogy hol keresed őket, mivel a piacon sok esszenciális olaj erősen szennyezett vagy hígított szintetikus vegyületekkel. Azonban, ha esszenciális olajat vásárolsz, valószínűleg tiszta és biztonságos terméket szeretnél. Ügyelj arra, hogy ne vásárolj olyan terméket, ami természetesnek tűnik, de valójában szintetikus.

Mikor biztonságos és hatékony esszenciális olajokat keresel, a legfontosabb, amit figyelembe kell venned, a tisztaság. A tiszta esszenciális olajok lehetővé teszik számodra, hogy teljes mértékben kihasználd a természet által kínált előnyöket és biztos lehetsz abban, hogy biztonságosan használhatod őket a családoddal. Ne feledd, az ár gyakran tükrözi a minőséget és ez különösen igaz az esszenciális olajok esetében.

Mire figyelj esszenciális olaj vásárlásakor

Egy olyan piacon, ahol minden cég azt állítja, hogy "tiszta" esszenciális olajai vannak, hogyan lehetsz biztos abban, hogy a használt olajok valóban tiszták? Hogyan tudod megállapítani, hogy az általad vásárolt esszenciális olajok méltók arra, hogy te és a családod használjátok őket?

Amennyiben a legjobb esszenciális olajokat szeretnéd, nézd meg, hogy a választott cég az alábbi óvintézkedéseket teszi-e a termékeik minőségének biztosítása érdekében:

 • Fenntartható és felelős beszerzés (Honnan származnak az olajaik?)
 • Átfogó és alapos tesztelés (Tesztelik-e az olajaikat hamisításra és szennyeződésre?)
 • Világos és könnyen hozzáférhető biztonsági és használati információk (Megmutatják-e a vásárlóknak, hogyan használják biztonságosan az olajokat?)
 • Átláthatóság (Használnak-e harmadik fél által végzett tesztelést? Nyilvánosságra hozzák-e a teszteredményeket?)

Mi teszi a doTERRA-t különlegessé?

Amikor egy doTERRA esszenciális olajat használsz, biztos lehetsz a tisztaságában. Nincsenek szennyeződések, töltőanyagok, vagy hamisítványok. Az esszenciális olaj iparágban nem voltak szabványok, amelyek a tisztaságot garantálták volna, ezért a doTERRA létrehozott egyet.

A doTERRA esszenciális olajok minden egyes tételét szigorú tesztelési folyamaton viszik keresztül – ami messze túlmutat azon, amit "elég jó"-nak tekintenének. Ezt követően minden olajat független harmadik félhez küldenek további tesztelésre és validálásra.


A Tiszta esszenciális olajok átmennek a teszteken

Abban az esetben, ha az olaj átmegy a teszteken, akkor azt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® (CPTG Tanúsított Tiszta Terápiás Minőség) jelöli. Amikor látod a CPTG® címkét, tudhatod, hogy a piacon lévő legtisztább esszenciális olajokat használod.

Szeretnéd saját szemeddel látni a doTERRA olajok tisztaságát? Minden egyes doTERRA olajos üveghez egy minőségi azonosító tartozik. Használd az üveg alján található azonosító számot, hogy megtekinthesd az adott tételhez tartozó harmadik fél által végzett teszteredményeket az alábbi linkre kattintva:

Több, mint csak esszenciális olajok


A doTERRA nem csupán a minőségi tesztelés által válik különlegessé a piac szereplői között. A vállalat mély elkötelezettséget mutat a fenntartható és etikus beszerzési gyakorlatok iránt, biztosítva, hogy minden olaj, amit piacra dobnak, a természet és az emberi közösségek tiszteletén alapuljon. A doTERRA szorgalmasan dolgozik azon, hogy pozitív változást hozzon létre a világban, támogatva a fenntartható gazdálkodást, a tisztességes kereskedelmet és a közösségek megerősítését, ahol a növények származnak.

Missziónk, hogy cseppről cseppre, emberről emberre, közösségről közösségre változtassuk meg a világot. Ez nem csak az egészségügyi és életmód előnyökön keresztül valósul meg, hanem azáltal is, hogy a doTERRA aktívan részt vesz a közösségek felépítésében, támogatja az oktatást és hozzájárul a világ minden táján élő emberek életminőségének javításához.

Honnan származnak a doTERRA esszenciális olajai? 

Minden doTERRA által értékesített olaj felelősségteljesen és fenntarthatóan kerül beszerzésre. A doTERRA a beszerzési gyakorlatokra összpontosít, amelyek kizárólag a legmagasabb minőségű esszenciális olajok előállítását célozzák meg – függetlenül a költségektől. Számukra kiemelt prioritás a környezet védelme a termelési folyamat során, valamint az összes betakarító és termesztő tisztességes bánásmódjának biztosítása.

A doTERRA létrehozta a Co-Impact Sourcing® kezdeményezést és a következő 8 elvet, hogy biztosítsa a felelősségteljes gyakorlatokat minden beszerzési közösségünkben:

 1. Munkahelyek teremtése: A szegénység csökkentése munkahelyek létrehozásával és fenntartásával.
 2. Tisztességes és időben történő kifizetések: Állandó, tisztességes fizetés biztosítása a termelőknek, beleértve az előlegeket.
 3. Beszállítói kapacitás fejlesztése: A gazdák, termelők és desztillálók támogatása képzésekkel és pénzügyi támogatással.
 4. Hosszú távú partnerségek fenntartása: Többéves szerződések biztosítása a termesztőkkel és desztillálókkal, szolidaritáson és tiszteleten alapulva.
 5. Tisztességes munkakörülmények biztosítása: Egészséges és biztonságos munkakörnyezet kialakítása, zaklatás és diszkrimináció nélkül.
 6. Kooperatívák népszerűsítése: Biztosítani minden alkalmazott és termelő jogát, hogy csatlakozhassanak és alakíthassanak szövetkezeteket.
 7. Környezeti gondoskodás elősegítése: Energiahatékony technológiák, megújuló energia és a hulladék minimalizálásának népszerűsítése.
 8. Közösségfejlesztés támogatása: Közösségfejlesztési projektek támogatása a beszerzési közösségekben, mint iskolák, egészségügyi klinikák, képzési létesítmények és tiszta vízrendszerek.