Nagykereskedelmi Vásárló és Wellness Tanácsadó tagság összehasonlítása

Nagykereskedelmi Vásárlók

 • Termékkedvezmények: 25% kedvezmény a kiskereskedelmi árakból.
 • Hűség jutalompontok: Gyűjts 10–30% értékű pontokat minden rendelésedből, melyeket aztán ingyenes termékekre válthatsz be.
 • Szállítási jutalompontok: Szerezd vissza a szállítási költséged pontok formájában, melyeket aztán ingyenes termékekre válthatsz be.
 • Ingyenes termék: Rendelj havonta 125 PV felett és kapd meg a hónap ingyenes termékét.
 • Megújítási Díj "Fedezve": Miután nagykereskedelmi taggá válsz, az éves megújítási díj a nagykereskedelmi tagsághoz €19. Cserébe, egy ingyenes üveg Borsmenta olajjal ajándékoz meg a doTERRA, ami ráadásul az egyik legnépszerűbb olaja, €35 kiskereskedelmi értékben. 

Wellness Tanácsadók

 • Bónuszok & Jutalékok: A doTERRA üzleti lehetőséget kínál azok számára, akik jövedelmet szeretnének teremteni.
 • Személyes Weboldal: Kapsz egy személyes weboldalt, amit használhatsz, ha szeretnéd megosztani az esszenciális olajokat másokkal.

Plusz, minden Nagykereskedelmi Vásárlói előny:

 • Termékkedvezmények: 25% kedvezmény a kiskereskedelmi árakból.
 • Hűség jutalompontok: Gyűjts 10–30% értékű pontokat minden rendelésedből, melyeket aztán ingyenes termékekre válthatsz be.
 • Szállítási jutalompontok: Szerezd vissza a szállítási költséged pontok formájában, melyeket aztán ingyenes termékekre válthatsz be.
 • Ingyenes termék: Rendelj havonta 125 PV felett és kapd meg a hónap ingyenes termékét.
 • Megújítási Díj "Fedezve": Miután nagykereskedelmi taggá válsz, az éves megújítási díj a nagykereskedelmi tagsághoz €19. Cserébe, egy ingyenes üveg Borsmenta olajjal ajándékoz meg a doTERRA, ami ráadásul az egyik legnépszerűbb olaja, €35 kiskereskedelmi értékben. 

doTERRA Törzsvásárlói, Wellness Tanácsadó GYIK

Tudnivalók és tippek

Csatlakozhatnak-e az LRP-hűségprogramhoz a Törzsvásárlók?

Igen, a Törzsvásárlók is jogosultak arra, hogy részt vegyenek az LRP-hűségprogramban.

Hozzájárulnak-e a Törzsvásárlói rendelések a Gyorsstart (Fast Start) bónuszokhoz?

Igen, a Törzsvásárlók által leadott rendelések is beleszámítanak a Gyorsstart (Fast Start) bónuszok kiszámításába.

Miként válthatok Wellness Tanácsadói státuszból Törzsvásárlóvá?

Azok a Wellness Tanácsadók, akik nem rendelkeznek alsóvonallal, kérhetik a fiókjuk átalakítását Törzsvásárlói fiókká az ügyfélszolgálaton keresztül.

Többször is igénybe vehető a Törzsvásárlók számára a Wellness Tanácsadói fiókká történő átváltás lehetősége?

Nem, a Törzsvásárlók csak egyszer használhatják fel az átváltási lehetőséget Wellness Tanácsadóvá és ez csak akkor lehetséges, ha az illető személyesen beléptet egy új tagot, aki legalább 100 PV értékben rendel.

Lehetősége van-e a Törzsvásárlónak Wellness Tanácsadói pozíciót elfoglalni?

Bizonyos körülmények között egy Törzsvásárló kérhet engedélyt egy Wellness Tanácsadói pozíció elfoglalására. Ha a kérdéses pozíció a Törzsvásárló beléptetője alá tartozik, akkor az áthelyezést elhelyezési jóváhagyással lehet engedélyezni. 

Értesülök, mint beléptető, ha egy Törzsvásárlóm Wellness Tanácsadóvá válik?

Igen, minden esetben kap egy e-mail értesítést, amikor az Ön által beléptetett Törzsvásárló Wellness Tanácsadói fiókra vált.

Visszatérhet-e Wellness Tanácsadó Törzsvásárlói státuszba, miután átváltott?

Igen, egy Wellness Tanácsadó, aki korábban Törzsvásárló volt, visszaválthat Törzsvásárlói fiókra a következő megújítási hónapban, amennyiben úgy dönt, hogy nem toboroz további csapattagokat. Természetesen a Wellness Tanácsadók szabadon dönthetnek arról, hogy folytatják-e tanácsadói tevékenységüket vagy sem.

Van hozzáférésük a Törzsvásárlóknak a mydoTERRA üzenetközpontjához?

Igen, a Törzsvásárlók is hozzáférhetnek az üzenetközponthoz, ahol megkaphatják felsővonaluk üzeneteit és válaszolhatnak is ezekre.

Milyen előnyökkel jár a Törzsvásárlói státusz?

A Törzsvásárolók élvezhetik ugyanazokat a kedvezményeket, mint a Wellness Tanácsadók, továbbá hozzáférhetnek egy felhasználóbarát vásárlási felülethez a doTERRA.com oldalon, ahol egyszerűen intézhetik vásárlásaikat.

Kérhetem-e a fiókom átalakítását Törzsvásárlói fiókká, ha jelenleg alsóvonal nélküli Wellness Tanácsadó vagyok?

Igen, amennyiben alsóvonal nélküli Wellness Tanácsadó vagy, kérheted a fiókod átalakítását Törzsvásárlói fiókká az ügyfélszolgálaton keresztül.

Megőrizhetem a doTERRA tagsági azonosítómat, ha Törzsvásárlóként áttérek Wellness Tanácsadói státuszra?

Természetesen! Minden törzsvásárlónk, aki Wellness Tanácsadóvá válik, biztos lehet abban, hogy meglévő tagsági azonosítójuk, LRP státuszuk, valamint összegyűjtött hűségpontjaik maradéktalanul megmaradnak. Ezáltal biztosítjuk a sima és gondtalan átmenetet, lehetővé téve a folyamatosságot és az előnyök fenntartását az új fióktípus használata során.

Hozzáférhetnek-e a Törzsvásárlók replikált weboldalhoz?

Nem, a Törzsvásárlók nem rendelkeznek saját beléptetési lehetőséggel, így replikált mydoterra.com weboldalhoz sem férhetnek hozzá. A replikált weboldalak a Wellness Tanácsadók számára fenntartott eszközök, amelyeket a toborzás és az értékesítés elősegítésére használnak.

Jogosultak-e a Törzsvásárlók a Fast Track programban való részvételre?

Igen, a Törzsvásárlók is részt vehetnek a Fast Track programban.

Lehetséges egyszerre Wellness Tanácsadói és Törzsvásárlói fiókom is?

Nem, a doTERRA szabályzata szerint minden egyén vagy házaspár csak egyféle fióktípusú tagságot tarthat fenn: vagy Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként. A választott tagság függvényében egyedi előnyöket és lehetőségeket élvezhetnek, de a két típusú fiók párhuzamos fenntartása nem lehetséges.

Hogyan ismerhetem fel a Törzsvásárlókat a mydoTERRA oldalon?

A Törzsvásárlók azonosítása a mydoTERRA.com oldalon egy jellegzetes zöld ikonnal történik. Ez az ikon nem csak jelenlétüket mutatja, hanem az LRP-sablonjaik beállításainak információit is hordozza, hasonlóan a Wellness Tanácsadói fiókok jelöléseinek módjához.

Milyen előnyökkel jár, ha valakit Törzsvásárlóként léptetek be?

A Törzsvásárlók bevonása számos előnnyel járhat a csapatod számára, hasonlóan a Wellness Tanácsadókhoz, beleértve:

 • Csapatjutalékok hozzájárulása: A Törzsvásárlók is részt vesznek a forgalomban, segítve ezzel a különböző szintek és bónuszok, mint a Power of 3 és a Gyorsstart elérését.
 • Csapatszerkezet átláthatósága: Segíthetnek a csapat felhasználóinak és építőinek megkülönböztetésében, lehetővé téve a célzott támogatást.
 • Rugalmas továbblépés: Amennyiben egy Törzsvásárló dönt úgy, hogy Wellness Tanácsadóvá válik és toboroz, lehetősége nyílik a csapatban történő áthelyezésre.

Mindezek mellett, a Törzsvásárlók bevonása segít a csapat diverzitásának növelésében és a termékek szélesebb körben történő elterjesztésében, növelve ezzel az üzleti tevékenység stabilitását és fenntarthatóságát.

Szabadon elhelyezhetők a Törzsvásárlók a szervezetem különböző pontjain?

Igen, a Törzsvásárlókat bárhol elhelyezheted a beléptetői szervezetedben, beleértve saját alárendeltségedben is. Minden Törzsvásárló egy adott Wellness Tanácsadó szponzoráltjaként kerül be a szervezetbe, így a strukturális elhelyezésük rugalmasan kezelhető.

Újraindul-e a Gyorsstart (Fast Start) bónusz, ha egy Törzsvásárló Wellness Tanácsadóvá válik?

Nem, a Gyorsstart (Fast Start) bónusz nem újraindul a fiókváltáskor. Ez a bónusz minden új tag számára csak az első 60 napban érhető el egyszer, függetlenül attól, hogy kezdetben Törzsvásárlóként vagy Wellness Tanácsadóként regisztráltak.

Válthatok-e Törzsvásárlói fiókra, ha már Wellness Tanácsadó vagyok?

Igen, amennyiben Ön alsóvonal nélküli Wellness Tanácsadó, lehetősége van a fiókját Törzsvásárlói fiókra váltani. A fiókváltás folyamatát és részleteit a következő kérdés foglalja össze.

Hogyan történik a fiókváltás?

A fiókváltáshoz a Törzsvásárlóknak a shop.doterra.com weboldalon kell a megfelelő opciót kiválasztaniuk a fiókokat listázó legördülő menüből. További segítségért és útmutatásért az ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, ahol részletes tájékoztatást kaphatnak a fiókváltás menetéről és szükséges lépéseiről.